• Efterår og håndpleje

    Posted on September 13, 2012 by in Brisa gele, cnd negle, creative nail design, efterår, fairytale negle, fransk manicure, franske negle, gelenegle, Hjerm, Holstebro, kunstige negle, margits negle, nailart, negle, negleklinik, negletekniker, smukke negle, Struer, wellness

    Selv om sommeren er ovre, skal vi stadig huske at pleje hænderne. Det våde vejr vi går i møde udtører hurtigt og vi skal derfor vænnes til igen at bruge ekstra meget creme. Jeg har en godt udvalg i håndcreme i forskellige dejlige dufte, men også ekstra fede cremer. De har alle den gode egenskab at de hurtigt trænger ind i huden og indeholder kun naturlige parfumer.

    Men ud over ekstra pleje til huden, skal vi også huske på den indre velvære. Dine fingre er det første folk ser, derfor er det vigtigt at de er præsentable, for at give et godt indtryk. Jeg har mange kunder der vælger at få helt naturlige gelenegle. De får stadig den gode pleje af neglene, men de bliver også forstærket og rettet til.

    Men selvfølgelig kan jeg også stadig lave flotte negle med glimmer, farver og dekorationer. Kun fantasien sætter grænser.

Comments are closed.