10 gode råd

1. Hvis du er nybegynder, så start med korte gelenegle, da dine negle i starten vil være mere udsatte.

2. Tag dig tid til at lære at bruge neglene rigtigt. De er ikke et ekstra led på fingeren, men blot en forlængelse.

3. HUSK, at smøre neglene med neglebåndsolie og en god creme 2 gange om dagen. Det giver fugt og pleje til både negle og neglebånd, så de ikke revner, og holder sig derfor pænere længere.

4. Når du gør rent, vasker op eller lign. Er det godt at bruge handsker. Hvis du ikke har den mulighed, er det vigtigt at bruge neglebåndsolie og creme for at få balance i fugten igen. Det samme gælder også hvis du har være i svømmehal.

5. Beskyt dine kunstige negle så meget som muligt med fingerspidserne. Brug i stedet for siderne af din tommel- og pegefinger, når du fx tager strømper og bukser på og løfter tunge genstande.

6. Hvis du støder dine negle, er det tegn på at de er for lange! Du kan godt selv file dem lidt kortere, husk blot at afslutte med en klar neglelak.

7. Hvis overfladen er blevet ridset eller lign kan du også file det jævnt igen, og afslutte med en klar neglelak.

8. Hvis du skal til en fest og vil gerne lave lidt ekstra med dine negle, kan du sagtens male med neglelak ovenpå geleneglene, men når det skal fjernes igen skal det være med neglelakfjerner uden acetone.

9. Pil eller riv ALDRIG den kunstige negl af den naturlige negl. Ved at gøre dette, vil du også fjerne flere lag af den naturlige negl, hvilket vil resultere i tynde og beskadigede negle.

10. Klip aldrig geleneglen, den revner